EluccaArts – audiovisuaaliset taiteet ja suunnittelu

EluccaArts on kuvataiteilija, medianomi, visuaalinen suunnittelija ja muusikko Mauri Kososen audiovisuaalinen suunnittelutoimisto. Erityisosaamistamme ovat kuvataiteen ja julkisen taiteen projektit, joista esimerkkejä sivuilla maurikosonen.com.

Meillä on yli 20 vuoden monipuolinen kokemus audiovisuaalisesta alasta – graafisesta suunnittelusta alan johtavissa viestintä- ja mainostoimistoissa, lukuisten albumien ja esiintymisten opit musiikin live ja -studiotyöskentelystä,  kokemusta videotuotannoista, televisioalan töistä ja valokuvauksesta. Nämä toiminnot yhdistyvät parhaiten haastavissa julkisen taiteen projekteissa, joissa tarvitaan osaamisen koko kirjoa oli kyseessä sitten 100 metriseen piippuun nosturilla asennettava taideteos, suurikokoinen veistos, 500 ² kokoinen muraali, tai 11 metriseen kaasupalloon heijastettu videoprojisointi. Parhaat kuvataiteen referenssit löytyvät sivuilta maurikosonen.com sekä ansioluettelosta maurikosonen.com/cv/.

Vaikka sormi ei menisi suuhun monimutkaisimmissakaan projekteissa kauttamme hoituvat vauhdikkaasti myös pienimuotoisemmat työt. Ota yhteyttä! Yhteystiedot löytyvät ylhäältä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *